P1 Annons

 


P1 Annons


Det kompletta annonsbokningssystemet

 

Ett Media CRM helt anpassat för annonsförsäljning och annonsbokning i både print och digitala kanaler. Komplett säljstöd, snabb och effektiv bokning, ekonomifunktioner, statistik och analys.

Adminmenyn i P1 Annons

Systemet är helt FileMaker-baserat men det finns även en nerskalad, helt webbaserad version av P1 Annons för säljare på resande fot eller för att ge begränsad åtkomst för externa säljbolag. Med P1 Annons hanterar du allt från försäljning, kundvård, korrespondens och offerter till annonsbokning, materialhantering och fakturering.
Det finns även en rapportgenerator där du kan ta ut allt från bokningsöversikter till diverse säljrapporter.


P1 Annons ger dig en total överblick över bokat och outnyttjat annons-utrymme. Du ser budgeterad försäljning och utfall per tidning eller fördelat per säljare samt placerade annonser. Systemet samordnar också kunder, förmedlare och byråer. Det kan även kopplas samman med de flesta bokföringsprogram.

Annonser och annonspriser

Varje tidning i P1 Annons förses med hur många annonser som skall finnas tillgängliga för försäljning. Format och priser förs in så att systemet kan hålla reda på hur mycket som är sålt både i utrymme och pengar. Även kriterier för eftertextannonser registreras i systemet för att enkelt kunna bokas och säljas.

Läs mer om P1 Annons här

Intresserad?

Slå oss en signal eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.

 

Vill du veta mer om någon av våra program eller tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig. * = Obligatorisk uppgift