P1 Annons

 


P1 Annons


Det kompletta annonsbokningssystemet

 

Ett komplett media CRM som är helt anpassat för annonsförsäljning och annonsbokning  oavsett kanal. 

Ett system med alla nödvändiga funktioner som marknaden kräver idag. 

 

P1 Annons körs i molnet. Antingen via vår hostingtjänst eller via drift på egen server. Du som användare har alltid åtkomst till systemet så länge du har tillgång till bredband, mobilt eller fast. Med P1 Annons hanterar du allt från försäljning, kundvård, korrespondens och offerter till annonsbokning, materialhantering och fakturering.

Det finns även en rapportgenerator där du kan ta ut allt från bokningsöversikter till diverse säljrapporter ur olika perspektiv. Vi har också byggt ut statistikfunktionerna med analysverktyg inne i programmet.

P1 Annons ger dig en total överblick över bokat och outnyttjat annons-utrymme. Du ser budgeterad försäljning och utfall per tidning eller fördelat per säljare samt placerade annonser. Systemet samordnar också kunder, förmedlare och byråer. Det kan även kopplas samman med de flesta bokföringsprogram.

Annonser och annonspriser

Varje produkt i P1 Annons förses med hur mycket annonsutrymme som skall finnas tillgängligt för försäljning, både för textannonser och digitala kanaler. Format och priser förs in så att systemet kan hålla reda på hur mycket som är sålt både i utrymme och pengar. Även kriterier för eftertextannonser registreras i systemet för att enkelt kunna bokas och säljas.

Läs mer om P1 Annons här

Intresserad?

Slå oss en signal eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.

 

Vill du veta mer om någon av våra program eller tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig. * = Obligatorisk uppgift