Appar för mediaägare

P1 Annons och P1 Prenumeration - smarta appar för den smarta mediaägaren


Förlagsbranschen med fokus på månads- och veckomagasin är den bransch vi jobbat med allra längst. Första leveransen av programmet P1 Annons skedde redan 1997. P1 Prenumeration levererades några år senare, i samband med millenieskiftet. Under åren har vi skaffat oss en djup och gedigen kunskap och förståelse för din bransch.

De senaste åren har vi också fått möjligheten att följa utvecklingen av nya media och att anpassa våra appar för att stödja annonsförsäljning i de nya digitala kanalerna. Det gäller även vårt andra större program som vänder sig till er bransch, P1 Prenumeration. Vi har utvecklat många nya och moderna finesser de senaste två åren. Det har vi våra enormt duktiga och professionella kunder att tacka för.

Allt fler mediaägare som har en prenumerationsstock på sina titlar, väljer nu också att lägga ut den hanteringen på entreprenad. Därför har vi skapat tjänsten Preno.

Med alla de system som vi tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder till förlagsbranschen, vill vi gärna slå oss för bröstet och påstå att vi (nästan) kan erbjuda en app som täcker in företagets alla processer.

P1 Annons

Den kompletta appen för dig som säljer kommersiellt medieutrymme.

P1 Annons är helt anpassat för annonsförsäljning och bokning med bl a komplett säljstöd, ekonomifunktioner och rapportgenerator. Fungerar både på PC & Mac.

P1 Annons

P1 Prenumeration och Preno

Ta eget grepp om era prenumeranter med P1 Prenumeration. Appen där ni har full tillgång till dina kunder och alla flöden.

Om ni inte vill sköta administrationen och kontakten med prenumeranterna på egen hand, ska ni titta på vår tjänst Preno.

P1 Prenumeration

Preno