Museer

Litet som stort.


1998 ersatte vi bokningsliggaren "Blå Boken" från Esselte för Hallwylska museet med en digital version byggd i programvaran FileMaker. Det skulle visa sig vara starten på ett mycket framgångsrikt och långvarigt samarbete med några av Sveriges största OCH minsta museer.

Bedriver man idag museal verksamhet och sonderar marknaden för appar anpassade för museal verksamhet, är det ett naturligt val att ta med Blå Boken från PositionEtt i urvalet. Vi har en mycket gedigen kunskap om den här branschen och vet vad som är viktigt när ni ska upphandla nytt system. Vi rekommenderar följande appar för denna bransch, som idag är en del av hela upplevelseindustrin i Sverige.

Blå Boken

Den kompletta appen för museer. Ett affärssystem helt anpassat för bokning av guidade visningar, pedagogiska program, evenemang, kurser, lokaler och mycket mer. Fungerar både på PC & Mac.

P1 Blå Boken

P1 Datakassa

Helt integrerad modul till Blå Boken. P1 Datakassa är en lättarbetad kassa-app med kund-, leverantörs- och artikelregister. Kassan installeras på en PC eller en Mac och kopplas till kassalåda och snabb termokvittoskrivare. Statistikfunktionen för försäljningsanalys är väl utbyggd.

P1 Datakassa

P1 Diarium

Museer sysslar allt som oftast med myndighetsutövning. Vi erbjuder ett enkelt och smidigt diariesystem som nu även hanterar kopplade dokument och helt e-postbaserade ärenden och skriftväxlingar.

P1 Diarium