P1 Biljetto

Biljettförsäljning på webben

 

Sälj biljetter till era evenemang direkt på internet genom Biljetto.

PositionEtt är mycket stolta över att äntligen kunna erbjuda museer och evenemangsarrangörer möjligheten att sälja biljetter direkt på internet. Den stora skillnaden mot andra biljettförsäljningstjänster på nätet är att med Biljetto får du som arrangör full frihet att lägga upp ett obegränsat antal evenemang och dessutom anpassa utseendet på sidorna.

Genom integrationen med det marknadsledande bokningssystemet för visningsverksamhet, Blå Boken får du ett heltäckande system för bokning av hela din verksamhet samt ett deklarerat datakassasystem för försäljning över disk.

Biljettförsäljning online

Biljetto är en internetapplikation för försäljning av inträdesbiljetter till evenemang som t ex auditorier, konserter, föreläsningar och utställningar. Direktbetalning av publicerade evenemang sker via internet med kreditkort. Evenemangen som publiceras i Biljetto administreras inte i Blå Boken. Biljetto har ett eget admingränssnitt (CMS) för all hantering av biljettpriser, tider, information m.m. runt evenemanget. Det finns emellertid en koppling mellan Blå Boken och Biljetto för att kunna reservera och sälja biljetter direkt i era kassor till personer som besöker er, samt till företagskunder som t ex bussresearrangörer som vill reservera en större mängd biljetter mot faktura.


Visar tidskalendariet i Biljetto publikt

 

Läs mer om P1 Biljetto här

Intresserad?

Slå oss en signal eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.

 

Vill du veta mer om någon av våra program eller tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig. * = Obligatorisk uppgift