Biljetto beskrivning

Biljettförsäljning på webben

 

Sälj biljetter till era evenemang direkt på internet genom Biljetto.


Visar tidskalendariet i Biljetto publikt

Effektivt biljettinsläpp

Varje biljett har en unik streckkod som bara kan användas en gång vid inpassering. Koden avläses snabbt och enkelt med hjälp av en vanlig streckkodsläsare vilket underlättar och effektiviserar biljettinsläppet.

Arrangören äger kunden

Du som arrangör kan genom att använda internettjänsten undvika att använda kostnadskrävande ombud för biljettförsäljningen och därmed maximera kundnyttan i förhållande till biljettpriset. Onlinebokningen bidrar till att du får en minskad kontanthantering och möjliggör förskottsbetalning för evenemangen. Med tjänsten har du full tillgång till kunduppgifterna som kan användas för information och marknadsföring till era kunder.

Visar biljettvalet i Biljetto

Integration med Blå Boken

Blå Boken är ett marknadsledande och komplett bokningssystem för visningsverksamhet, inkluderande en datakassamodul som är deklarerad och godkänd enligt kassalagen.
I Blå Boken har vi öppnat upp ett fönster mot biljettbokningen online, vilket gör att personalen i kassan kan boka och sälja biljetter till kunden över disk utan en massa onödiga dubbelmoment. All biljettförsäljning över disk landar i Blå Bokens statistik. På samma sätt har vi skapat möjligheten att boka större grupper och skolor över vanliga telefonbokningen och kunna få ut faktura eller fakturaunderlag ur Blå Boken.

Visar varukorgen i Biljetto

Fritt, dynamiskt och kostnadseffektivt

Prismodellen för Biljetto baseras på en fast månadsavgift och rörlig provisionsdel räknad i procent på biljettförsäljningen. Modellen gör att du som arrangör blir helt fri att lägga upp ett obegränsat antal evenemang till försäljning utan att det kostar något extra. Biljetto blir ett kostnadseffektivt och fritt alternativ.

Administrationsfunktionen i Biljetto är också mycket dynamisk vilket gör att du kan hantera allt ifrån små enkla evenemang med ett fåtal priser till väldigt komplexa upplägg med avancerad prissättning och regler.

PDF biljetten som kunden dels laddar ner till sin dator och dels får i en e-post

Vill du veta mer om någon av våra program eller tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig. * = Obligatorisk uppgift