P1 Datakassa


P1 Datakassa


PC eller Mac i butiken. Du väljer!

 

Enkel snabb och mångsidig kassa med stöd för kunder, ordrar, artiklar, leverantörer, fakturering, statistik, analys och ekonomi. 

P1 Datakassa godkänt kassaregister
Anpassad för kassalagen

Kassaprogrammet P1 Datakassa uppfyller datakassalagen enligt Skatteverkets föreskrifter om användning av kassaregister. Har du en PC eller en Mac så har vi resten!

Enkel och mångsidig kassa

P1 Datakassa är en lättarbetad datakassa med kund-, leverantörs- och artikelregister. Kassan installeras på en PC eller en Mac och kopplas till kassalåda, streckkodsläsare och snabb termoskrivare för kvitton. Statistikfunktionen för försäljningsanalys är väl utbyggd. Har du fler butiker kan vi även erbjuda serverdrift. Till höger ser du huvudmenyn till systemet.

Kassasystemet P1 Datakassa har fullt stöd för butiksförsäljning, hantering av kunder, ordrar, leverantörer, artiklar, medlemmar, kommissionsförsäljning och även inbyggd fakturering. Den håller full kontroll över all information om dina varor. När kassan varnar att det är dags att beställa varor skapar du snygga PDF-beställningar som du enkelt e-postar till dina leverantörer. Vid varuleverans använder du den snabba inleveransfunktionen.

 

Läs mer om P1 Datakassa här

Intresserad?

Slå oss en signal eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.

 

Vill du veta mer om någon av våra program eller tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig. * = Obligatorisk uppgift