P1 Education

P1 Education

Program för kursadministration och utbildningsverkssamhet

Bedriver ni intern eller extern kursverksamhet? Sitter ni kanske och arbetar i Excel och Word? Då har vi ett program där alla delar för att administrera kursverksamhet hänger samman!

P1 Education är ett helt FileMaker-baserat program för utbildningsföretag och utbildningsavdelningar som vill kunna administrera hela sin kurs- och utbildningsverksamhet.

Löser problematiken för kursadministration

Programmet löser problematiken kring kurser och kurstillfällen. Kursdeltagare kan boka sig på era kurser via ett anmälningsformulär som vi implementerar på er hemsida. Anmälningarna landar direkt i systemet. I P1 Education lägger ni upp information om era kurser som innehåll, datum, kurstider, utbildningsplats, priser och antal platser. Denna information visas direkt på er hemsida och deltagare som anmäler sig hamnar som sagt direkt i systemet. Ni hanterar även lärare, bokning av lokaler, allehanda utskrifter, faktureringsunderlag och epostbearbetning.

Avancerad grund

PositionEtt AB har under flera år byggt många olika skräddarsydda system för kursadministration till företag och organisationer. P1 Education är en avancerad grundmodul skapad för kursadministration.

Vill du veta mer om någon av våra program eller tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig. * = Obligatorisk uppgift