Claris FileMaker™

PositionEtt AB är certifierade experter på FileMaker Pro™Med mer än tjugo års erfarenhet av professionellt systemering, programmering och utveckling i en av världens smartaste programvaror FileMaker™, är PositionEtt det naturliga valet av leverantör när ni upphandlar nytt system eller vill köpa licenser för att utveckla på egen hand.

Vi är experter på FileMaker Pro™ från Claris Corporation och är ständigt uppdaterade om Claris licensmodeller och priser. PositionEtt är återförsäljare och Claris Partner Platinum. Med vår kunskap och erfarenhet, ser vi till att ni får rätt licensform som passar just era behov.

PositionEtt har certifierade utvecklare som, förutom FileMaker™, besitter kompetens inom många områden som JavaScript, PHP, SQL med mera. Om ni inte hittar någon färdig app byggd med FileMaker™ som täcker in era behov, står våra utvecklare redo att planera, systemera och bygga ett helt skräddarsytt system i nära samarbete med er. Läs mer om våra konsulttjänster

Om ni söker en färdig branschanpassad app kan du kolla in våra leveransklara appar. När du köper en färdig app från oss ingår FileMaker och du behöver inte hantera egna programvarulicenser.

FileMaker Pro™ - Stabil plattform med enorm bredd

Vi har valt FileMaker™ som primär utvecklingsplattform eftersom det är ett säkert och tryggt sätt att nå önskat resultat på kort tid. Tillsammans har vi på PositionEtt AB många års erfarenhet av IT-branschen, ofta på ett djupt tekniskt plan och valet av plattform är inte svårt - vill man ha ett utvecklingsverktyg som i snitt, allt inräknat i ett projekt, kostar en femtedel av jämförbara verktyg (källa: FileMaker TCO Study by the Aberdeen Group) så väljer man FileMaker Pro Advanced.

Tittar vi på vad som kännetecknar ett lyckat IT-projekt, inte bara under själva utvecklingsfasen, utan på många års sikt, så är det följande faktorer:

Att man vet vad man vill

"Om man inte vet vart man vill gå, spelar det ingen roll vilken väg man väljer." Ju tydligare bild vi har om vilka mål kunden vill nå vid avslutat projekt, desto bättre förutsättningar får vi att tillsammans skapa ett system som når det målet.

Flexibilitet

FileMaker är ett väldigt flexibelt verktyg. Om en kund t ex behöver ett nytt fält eller en ny funktion så kan vi oftast svara; "Inga problem" och har som regel gjort ändringen klar innan dagen är slut. Helt enkelt flexibelt och dynamiskt, på riktigt.

Leverantörskompetens

En stor del av våra utvecklare har arbetat med FileMaker™ på heltid i flera år. Många av dem är certifierade i ett flertal versioner. Vår ambition är att alltid ha utvecklare som är certifierade i senaste version. Vi kan ge dig tips och professionella råd om hur du når framgång i ditt IT-projekt.

Slutanvändarproduktivitet

Ett ofta försummat kapitel. Hur påverkar ett installerat system mina medarbetares prestation? Ett välgjort system där vi tillsammans har designat funktionerna kan göra underverk. Det är inte ovanligt med insparade halvtidstjänster - rekordet satte vi när vi hos en kund med ett specialskrivet FileMakersystem trollade bort 6 av 8 arbetstimmar per dag! En sådan lösning ger tid till annat.

Ekonomi - inköp, underhåll och drift

Du kan lugnt räkna med sänkta kostnader om du investerar i FileMaker™. Dessutom håller FileMaker™ en mycket låg prisbild jämfört med andra likvärdiga mjukvaror och i förhållande till vad du får för pengarna.

Är gott sällskap viktigt?

Tusen och åter tusen företag världen över, har redan valt FileMaker™ - välj den smarta vägen du också!

Claris hemsida hittar du ännu mer information.


Fredrik Isaksson

Fredrik Isaksson

Försäljning

08-545 870 53