Säljande Projektledare

PositionEtt söker en säljande projektledare till vårt fantastiska team

Sista ansökan: 2023-02-12

Brinner du för att bygga kundrelationer, trivs med stort eget ansvar och vill växa i din yrkesroll? Vill du ingå i en gemenskap där vi stöttar och hjälper varandra? Då kan du vara vår nya säljande projektledare!

Dina arbetsuppgifter

Du har ansvar för projektledning och styrning av flera parallella projekt med arbetsuppgifter som:
- att driva nybeställningar och ta leveranser av våra appar och system i mål,
- projektplanering tillsammans med kunder och kollegor,
- ansvara för att projekten genomförs i tid inom given budget,
- leverantörskontakter i samband med leveranser,
- kundansvar,
- vara kittet mellan kundstödsfunktionen, säljare och levererande konsulter,
- dokumentation i vårt system.

Vem är du?

Du får gärna vara nyutbildad eller ha arbetat några år som projektledare. Erfarenhet från försäljning eller service ser vi som meriter. För att lyckas tror vi också att du har ett intresse för IT. Du gillar att interagera och kommunicera med andra och behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du motiveras av att hitta nya lösningar och har förmågan att driva både dig själv och andra mot uppsatta mål. Dessutom tycker du att det är kul att skapa och vårda relationer.

Vi erbjuder dig

Ett omväxlande och stimulerande arbete i ett företag som står tryggt och stabilt. Här får du frihet, stöd och möjlighet att utvecklas i nära samarbete med kompetenta och engagerade kollegor. I vårt familjära gäng är det nära till beslut och här har alla möjlighet att vara med och påverka. Ingen dag är den andra lik - vi jobbar hela tiden för att bli ännu bättre på det vi gör.

Hos oss omfattas du självklart av kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. Vi vill att du ska må bra och trivas och erbjuder därför friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och företagshälsovård. Vi tycker också att det är viktigt att ha kul tillsammans och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Våra charmiga lokaler ligger mitt i Stockholm city med närhet till det mesta, inklusive bra kommunikationer. Vi erbjuder även möjligheten att delvis arbeta hemifrån.

OBS! Sista ansökningsdag passerad!
Tjänsten är tillsatt.

Publicerad: 2023-02-01


FAKTA PositionEtt AB
PositionEtt har sedan starten 1997 levererat effektiva program, IT-system, webblösningar och mobila appar med goda resultat till en stor mängd kunder i olika branscher. Vi tar hand om drift, installation, utbildning, utveckling och sälj i nära samarbete med våra kunder.

Annelie

Annelie

HR

08-545 870 64