Webbutvecklare

PositionEtt söker webbutvecklare

Sista ansökan: 2023-05-14

Stimuleras du av att få vara med och lista ut hur appar borde fungera, och sedan skapa det? Är du ansvarstagande och brinner för webbutveckling? Är du en ”teamplayer”? Då kommer du att trivas hos oss!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att hjälpa till att utveckla både befintliga och nya lösningar, kundanpassningar vid driftsättningar, integrationer, delta i olika app-team där vi stakar ut vägen framåt, prioriterar och planerar nya features till kommande versioner m.m.
Kort sagt ett omväxlande och kul jobb tycker vi som är dina nya kollegor!

Webbteamet har också regelbundna interna ”teknikmöten” där vi delar erfarenheter, kunskaper och snackar ihop oss om arbetssätt, flöden, gemensamma kodbaser, hur vi kan bli bättre m.m.

Rollen innebär en hel del kontakter med kunder och kollegor samt testning och dokumentation.
På sikt kommer du att driva och ansvara för egna projekt.

Erfarenhet och kompetens

Du har god erfarenhet av utveckling med PHP, HTML, CSS och JavaScript och andra tekniker för både frontend och backend. Det är bra om du har erfarenhet av APIer, databaser, olika ramverk för webbutveckling, drift osv.

En examen från universitet/högskola/yrkeshögskola kan vara meriterande men vi tycker att dina kunskaper och förmågor är viktigare än hur du skaffat dem.
Vi kommunicerar på svenska internt och med kunder men du behöver kunna kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.
För att lyckas i rollen tror vi att du behöver vara nyfiken, strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Och lika trevlig som oss så klart!

Vi kommer att vilja ta del av minst ett referensprojekt.

Vi erbjuder dig

En arbetsplats där vi verkligen gillar att göra saker bättre! Inte så där så att det ser snyggt ut på en PowerPointpresentation, utan på riktigt.
Här får du frihet, stöd och möjlighet att utvecklas i nära samarbete med kompetenta och engagerade kollegor. I vårt familjära gäng är det nära till beslut och här har alla möjlighet att vara med och påverka. Ingen dag är den andra lik – vi jobbar hela tiden för att bli ännu bättre på det vi gör.

Företaget har funnits sedan 90-talet och står tryggt och stabilt som arbetsgivare.
Du omfattas självklart av kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar.
Vi tror på att livet är bättre när man mår bra och erbjuder därför friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och företagshälsovård. Vi tycker också att det är viktigt att trivas och ha kul tillsammans och ordnar därför regelbundna sociala aktiviteter. Våra charmiga lokaler ligger på Vasagatan mitt i Stockholm city med nära till allt, inklusive bra kommunikationer. Vi behöver dig på heltid och vi erbjuder även möjligheten att delvis arbeta hemifrån.

Vill du jobba hos och med oss?
Vill du veta mer?
Tveka inte att höra av dig till Annelie, 08-545 870 64.

Intervjuer sker löpande.

 

Omfattning: heltid
Uppdragsstart: snarast
Placering: Vasagatan, Stockholm
Arbetstid: kontorstider

Sista ansökningsdag: 2023-05-14

Publicerad: 2023-04-28


FAKTA PositionEtt AB
PositionEtt har sedan starten 1997 levererat effektiva program, IT-system, webblösningar och mobila appar med goda resultat till en stor mängd kunder i olika branscher. Vi tar hand om drift, installation, utbildning, utveckling och sälj i nära samarbete med våra kunder.

Annelie

Annelie

HR

08-545 870 64