Årets Nyheter 2023

Vår plan för 2023 har tagit form


Nyheter 2023 PositionEtt AB

I år kommer inte mindre än tre nya versioner av Biljetto att släppas. Den perfekta webbapplikationen för alla som vill sälja biljetter online. Allt fler har också upptäckt den nya tjänsten Preno för prenumerationshantering.

Jan Karlsson, VD för PositionEtt, är full av entusiasm och planer för 2023. Huvudfokus i år kommer att ligga på att fortsätta att utveckla Biljetto för att bredda kundbasen.
– Har man behov av att sälja biljetter överlag på nätet så är Biljetto ett utmärkt val. Vi vill hitta fler kundsegment i eventbranschen som kan ha nytta av tjänsten. Eftersom det är en fristående app går den att använda även utan Blå Boken som är vårt branschanpassade system för att hantera alla typer av bokningar, planering, lagerhantering, statistik och framförallt försäljning över disk genom vår datakassamodul

Under 2023 kommer tre nya versioner av Biljetto att släppas. Databasen ligger numera i FileMaker vilket gör att kunderna får tillgång till bättre vyer och lätthanterliga gränssnitt när de lägger upp sina evenemang på hemsidan.
– Vi jobbar väldigt nära våra kunder, lyssnar och dokumenterar de önskemål som kommer in, säger Jan. På det viset kan vi ständigt utveckla och uppdatera våra tjänster och appar efter behov.

Förra året lanserades Preno, en ny tjänst som hanterar prenumerationer. Preno avlastar genom att ta hand om nybeställningar, adressändringar, avbeställningar, makuleringar, avisering, kortdragningar, inbetalningar, adressfilskörning, förnyelsehantering, kampanjarbete, rapportering och statistik.
– Det är en helt ny affärsgren för oss som har fungerat otroligt bra. Vi har också fått in många nya nöjda kunder till P1 Prenumeration som hanterar både period- och nummerbaserade prenumerationer, säger Jan.

Visionen för året är att bli världsmästare på att driva alla typer av projekt.
– För kunden blir det en trygghet att vi arbetar i team som klarar av att driva arbetet framåt. Det finns alltid flera experter som kan området. Vi har även rekryterat två nya medarbetare. Johanna som är webbutvecklare och Carolin som jobbar med kundstöd. Unga människor som har positiv energi och som har utvecklats på ett bra sätt på kort tid. Nu behöver vi ha in en projektledare och en utvecklare till. Vi har jättemycket att göra just nu, vilket är ett angenämt problem!

 

Publicerad: 2023-02-20