P1 Biljetto i ny skepnad

Biljetto 3.0 är här!


Biljetto kan sälja biljetter till alla former av evenemang

Upplevelseindustrin växer så det knakar i Sverige och då gäller det att stå ut i mängden. Med Biljetto 3.0 får du inte bara en helt egen exklusiv sajt – du styr också hur, vad och till vem du vill sälja.

Biljetto är en webbapplikation utvecklad av PositionEtt som erbjuder aktörer i upplevelsebranschen möjligheten att sälja biljetter online. Här berättar Fredrik Isaksson på PositionEtt mer om vilka nya funktioner Biljetto 3.0 kan erbjuda.

Det har kommit en ny version av Biljetto, vad innebär det?

– Nu finns det möjlighet att göra mer avancerade upplägg, det vill säga inte bara sälja entrébiljetter eller slottider utan även kunna köpa till exempelvis mat där kunden också kan välja vad den vill äta. En annan nyhet är att det går att köpa flera biljetter på en gång till rabatterat pris till exempelvis en föreläsningsserie, en kurs eller en festival.

Vi har också byggt in ett regelsystem där det fritt går att välja vilka regler som ska gälla för vilket evenemang. Det går helt enkelt att styra hur kunderna får köpa sina biljetter till vad.

Finns det fler fördelar?

– Biljetto 3.0 kan antingen användas separat eller knytas ihop med vår app Blå Boken där alla bokningar, transaktioner, kunder och kontakter, personal och planering lagras. Med vår egenutvecklade datakassa täcker du in både eventuell butiksverksamhet och biljettförsäljning, mottagning av grupper som vill bli fakturerade eller betala kontant, samt visering av biljetter köpta online via Biljetto.

Vem är Biljetto 3.0 till för?

– Alla aktörer inom upplevelsebranschen som vill sälja biljetter utan platsreservation till ett evenemang, en festival eller en upplevelse av något slag. Det enda som krävs för att komma i gång är en dator. Vi installerar mjukvaran och utbildar dig och dina medarbetare i hur systemet fungerar. Priset för Biljetto baseras på en låg fast månadsavgift samt en rörlig provisionsdel.

Till skillnad från andra biljettförsäljningstjänster på webben får du med Biljetto en egen exklusiv sajt som du kan anpassa helt efter företagets egen grafiska profil. Du kan dessutom lägga upp ett obegränsat antal evenemang, tidsslottar, tjänster, varor och prismodeller för kunderna att välja mellan. Varje biljett har en unik kod som kan användas endast en gång vid inpassering. Biljetterna viseras med vanlig handscanner eller valfri iOS-enhet som kan läsa streck- och QR-koder. Enklare än så kan det inte bli!


Fredrik Isaksson

Fredrik Isaksson

Försäljning

08-545 870 53


Publicerad: 2022-04-27