Blå Bokenseminarier 2021

PositionEtt presenterar nyheter i Blå Boken och BiljettoAlla är välkomna att ansluta till seminarierna, även du som ännu inte är kund.

Hej!

Vårsolen värmer våra frusna själar och det kommer en tid när vi återigen kan ses och njuta av varandras sällskap på nära håll igen. Men ännu så länge är vi goda medborgare och håller distansen.

Jag vet att våra återkommande Blå Bokenfrukostar med smarrig macka och vårt goda kaffe är efterlängtade men på grund av rådande situation får vi skippa det fysiska mötet i år.

Det känns extra frustrerande att inte kunna ses just i år eftersom vi sedan våren 2020 har gjort många stora förbättringar i både Blå Boken och kassan. Parallellt med detta har vi lanserat en ny version av Blå Boken Internetbokning. Vi ser nu även målsnöret för projektet att lansera Biljetto i ny version, omskriven från botten och upp.

Det blir med andra ord ett något annorlunda upplägg i år. Fyra tillfällen under vecka 15 och 16 enligt nedan och alla seminarierna körs via Teams. Samtliga tillfällen spelas dessutom in för att publiceras via vår Youtubekanal om du inte har möjlighet att deltaga live eller vill fräscha upp minnet efter genomfört seminarium.

Eftersom vi inte träffas fysiskt på vårt kontor behövs ingen föranmälan. Bara klicka på bifogad länk några minuter innan utsatt tid så jag hinner släppa in alla i tid för start.

Nyheter i Blå Boken, P1 Datakassa och Blå Boken Internetbokning

Bland nyheterna som presenteras finns nytt grafiskt gränssnitt i kassan anpassat för touchskärm, fullt stöd för Swish med dynamisk QR-kod till kunddisplay, möjlighet till extern avisering av bokning, export av SIE4-filer och många smarta förbättringar därutöver.

Självklart viker vi cirka 30 minuter åt den populära frågestunden.

Klicka på respektive datum för att ansluta.

Tisdag 13 april 8.30-10.30

Tisdag 20 april 8.30-10.30

Biljetto 3.0

Presentation av Biljetto 3.0. Biljettförsäljning online. Omskriven i sin helhet med nytt fräscht publikt gränssnitt som självklart är responsivt. Hundraprocentig integration med Blå Bokens artiklar, statistik, tidboken, lokaler och resurser. Försäljning av butiksvaror i samband med biljettförsäljning. App för biljettvisering. Vi har även tagit höjd för att kunna göra ännu mer avancerade upplägg.

Klicka på respektive datum för att ansluta.

Torsdag 15 april 8.30-10.30

Torsdag 22 april 8.30-10.30

 

Varmt välkommen att deltaga på den tid som passar dig.

Med vänlig hälsning,

Fredrik Isaksson

Publicerad: 2021-03-23