Tre nya stjärnor!

Möt Carolin, Maria och Johanna.


Carolin, Maria och Johanna på PositionEtt AB

Den 1 september välkomnade PositionEtt tre nya medarbetare. Vi har tagit pulsen på vad de tycker om både det ena och det andra.


Carolin Frid

Carolin Frid, kundstöd

Hej Carolin - du har börjat på Kundstöd-Preno hos PositionEtt. Berätta lite om vad det innebär?
– Preno är en tilläggstjänst som vi erbjuder våra kunder som har P1 Prenumeration. Kort sagt så hjälper vi våra kunders kunder! Vi hanterar det mesta som rör prenumeranterna såsom fakturahantering, adressändring, uteblivna tidningar, nya prenumeranter och så vidare. Ett fint och ansvarsfullt uppdrag!

Vad har du gjort tidigare?
– Jag har arbetat med kundservice i andra format som i mode- och inredningsbutiker och över disk på konditori. Kundtjänst är ett helt nytt blad för mig. Nu senast kommer jag från lagergolvet. Jag upptäckte att jag saknade kundkontakten och att det verkligen är något som driver mig framåt i mitt arbete. Jag sökte mig därför tillbaka dit där jag känner mig hemma och hittade PositionEtt. Jag blev först och främst nyfiken på vår logga faktiskt - jag har nämligen den typen av hund själv!

Vad tycker du är bäst med din roll?
– Det bästa är, som ni kanske förstår, kundkontakten. Det ger mycket glädje att arbeta för att andra ska vara glada. Går vi vidare så kommer problemlösningen på köpet. Kunden har ett problem som jag gör mitt absolut bästa för att lösa. Ibland är det enkelt, ibland krävs det teamwork eller att delegera uppgiften vidare. Arbetet är väldigt varierande eftersom varje mejl och inkommande samtal är nytt, jag gillar det spontana i att inte veta exakt vad som står på agendan.

Hur ser höstens planer ut?
– Jag kommer att djupdyka i prenumerationssystemet, det är mycket att ta in, men jag vill verkligen bli bra på det jag gör så att jag kan ge den absolut bästa servicen. Sen är det möjligt att jag hamnar i svampskogen med en termos varm choklad också.

Slutligen - har du någon dold talang?
– Hahaha, har jag någon så är den väl dold!

Tre snabba

 • Lakrits
 • Choklad

 • Netflix
 • HBO

 • Papperstidning
 • Digtaltidning

Maria Svensson

Maria Svensson, projektledare

Hej Maria - du är ny projektledare hos PositionEtt. Berätta lite om vad det innebär?
– Så fort vi får in ett nytt uppdrag, exempelvis en befintlig kund som vill uppgradera till senaste version i sin app eller en helt ny kund, så lägger våra säljare ärendet på mig. Min uppgift är att planera in det kommande arbetet tillsammans med kunden, boka in tid hos våra utvecklare och se till att allt flyter på enligt plan.

Vad har du gjort tidigare?
– Jag har jobbat på IT-avdelningen hos Sveriges största elgrossist i 10 år. Från början som nätverks- och supporttekniker, men från 2012 i olika typer av projektledarroller i kombination med system- och chefsansvar. Det har varit mycket telekom och datanät.

Vad tycker du är bäst med din roll?
– Det är roligt att koordinera alla pusselbitar så att de till slut sitter ihop i ett komplett pussel. Men det bästa är nog ändå att jag behöver kunna lite om allt som ingår i vår portfölj och får interagera med många olika personer på daglig basis!

Hur ser höstens planer ut?
– Jag kommer framför allt att sätta mig in i P1 Annons och vara behjälplig i alla kommande projekt som startar i höst.

Slutligen - har du någon dold talang?
– Att jag är utbildad damskräddare syns nog inte utanpå 😊

Tre snabba

 • Cola
 • Pepsi

 • Vår
 • Höst

 • PC
 • Mac

Johanna Ståhlgren

Johanna Ståhlgren, webbutvecklare

Hej Johanna - du är ny webbutvecklare hos PositionEtt. Berätta lite om vad det innebär?
– Som webbutvecklare sköter jag det som ligger på webben åt kunderna. Kort sagt kan man säga att det handlar om allt visuellt kunden kan se på en hemsida, till exempel när det ska bokas en biljett eller en prenumeration ska förnyas.

Vad har du gjort tidigare?
– Jag kommer från en lite annorlunda bakgrund än de flesta utvecklare eftersom jag har arbetat mycket med hästar och tävlat och studerat på Flyinge universitet. Men mitt långvariga intresse för programmering fick mig att byta spår. Jag har studerat webbutveckling i tre år och blev klar innan sommaren. Jag har också arbetat lite med webbutveckling åt privatpersoner och små företag under studietiden.

Vad tycker du är bäst med din roll?
– Jag gillar väldigt mycket att vara kreativ och organisera och det passar så bra in i min roll som webbutvecklare. Att kunna skapa och utvecklas hela tiden är roligt. Det finns nog ingen som vet allt om programmering.

Hur ser höstens planer ut?
– Förutom upplärning och att ha det kul kommer jag att kunna ta på mig fler delar genom den kunskap jag får. Webben är som sagt mitt område och det är det jag kommer ha fokus på.

Slutligen - har du någon dold talang?
– Förutom att ha svar på varenda fråga om hästar så är jag snabb på att lägga pussel och sudoku!

Tre snabba

 • Kaffe
 • Te

 • Katt
 • Hund

 • Java
 • Python

Publicerad: 2022-09-21