Arbeta hos oss

Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång


PositionEtt är väletablerat, har mycket gott renommé och har varit lönsamt under många år. Vi har branschanpassade appar och skräddarsyr FileMaker-baserade system och applikationer för PC, Mac, smartphones, läsplattor och Webb.

Programmerare

Arbetar du idag inom en organisation som har FileMaker som plattform och är ansvarig för utveckling eller är du konsult inom FileMaker och söker nya utmaningar? Då kan du vara rätt person för oss.

Har du studerat programmering på motsvarande högskolenivå så har du mycket goda förutsättningar att arbeta och växa hos oss. Vi ger dig de nödvändiga verktygen och kunskapen för att lära dig plattformen och just vårt sätt att programmera enligt de riktlinjer vi satt upp.

Webbutvecklare

Du har mycket goda kunskaper i PHP, SQL eller .NET. Vi ser gärna att du har använt FileMaker som databas i dina webblösningar men det är inget krav. Om du har intresse och talang för design och användargränssnitt, är det meriterande.

Din profil

Du får gärna ha utbildning inom systemvetenskap och programmering. Du kan även komma långt hos oss med det du lärt dig och kan inom databaser/webb genom hårt praktiskt arbete och lärande.

Du bör vara vetgirig, uthållig, fokuserad samt systematisk och strukturerad. En social ådra behövs för du kommer att ha mycket kundkontakt. Du måste tycka om att lösa problem. Ett eget driv är ett stort plus för att själv kunna besluta om nästa steg i processer med dina kunder.

Som konsult hos oss har du ett starkt internt stöd från rutinerade konsultkolleger och ledning. Löpande intern utbildning sker med målet att klara det internationella certifieringsprovet som FileMakerutvecklare.

Vill du arbeta med databasutveckling eller webbpublicering i intensiva och roliga projekt så kommer du att trivas hos oss.

Om PositionEtt

Vi är ett företag med mycket bra stämning med glada arbetskamrater i fräscha lokaler på Vasagatan 52. Hos oss blir du inte bara en bricka inom en stor organisation, utan en viktig medarbetare på PositionEtt.

Våra uppdrag och kunder fördelar sig hos både stora och små företag/organisationer inom många olika branscher. Vi skapar både skräddarsydda appar och levererar färdiga branschanpassade appar.

Du kan göra din röst hörd på företaget genom bl a årliga konferenser. Vi har ofta återkommande aktiviteter för all personal. Flera av våra medarbetare brukar få delta vid den årliga Claris Engage för att förkovra och utbilda sig.

Välkommen med din ansökan till: jobb@positionett.se.

Lediga tjänster

Systemutvecklare

PositionEtt söker systemutvecklare

Sista ansökan: 2024-03-31