PositionEtt - vi kan Claris FileMaker

Sveriges ledande leverantör av appar baserade på Claris FileMaker


Vår vision

  • PositionEtt skall vara en ledande leverantör av anpassade It-system och vara ett professionellt, flexibelt, lönsamt och tryggt företag som har kontroll på verksamheten.
  • Våra produkter ska vara effektiva verktyg och utvecklas i nära samarbete med våra kunder.
  • Vi skall vara ett innovativt företag där nya idéer kan genomföras, växa och utvärderas gemensamt under kontrollerade former.

 

Vilka är vi?

PositionEtt är ett konsult- och programföretag som vänder sig till mindre och medelstora företag och arbetsgrupper. Vi bygger applikationer och står på fem ben - färdiga program, kundanpassade systemlösningar, webbpublicering, hosting och utbildning. Våra kunder finns i många branscher, men de har en sak gemensamt - de förstår vikten av ett bra IT-stöd som ger positiva effekter på affär, omsättning och effektivitet.

 

Hur gör vi?

PositionEtt utvecklar och levererar appar baserade på Claris FileMaker. Vår uppgift är att i samarbete med er utforma och leverera en anpassad lösning som ger er en affärsmässig fördel.

Vi genomför både mindre och större, men alltid intensiva, projekt med stort inslag av agil metodik. När du anlitar PositionEtt förväntar vi oss ett nära samarbete med er som kund. Vi jobbar alltid i team och har ett gemensamt utformat arbetssätt för programmering. Det ger en ökad trygghet både för er och oss.

Låt våra erfarna konsulter hjälpa er att utveckla er verksamhet via effektiva appar och system!

 

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.