Välkommen!

PositionEtt - Specialister på appar för företag och organisationer


PositionEtt AB - specialister på anpassade appar för företag och organisationer

Varmt välkommen till PositionEtt!

Du har hamnat på den här sidan eftersom du och din organisation troligtvis har ett behov av en applikation eller ett system som effektiviserar ert arbete.

Jag vill påstå att du har hittat rätt leverantör. PositionEtt är nämligen ett kunskaps- och lösningsorienterat företag som med gedigen erfarenhet av applikationsutveckling sedan starten 1997, tar oss an alla typer av projekt och utmaningar med FileMaker som bas. Vi får ständigt ny energi genom förmånen att möta nya branscher där vi behöver ta till oss och förstå våra kunders processer och dataflöden för att kunna utveckla och leverera appar och kompletta system som spar både tid, pengar och personella resurser. Att våra lösningar allt som oftast även skapar ökad omsättning och effektivare säljprocesser ger ju en dubbel effekt för dig.

Vad kan vi göra för dig?

Du har kanske en verksamhet inom något av de områden där vi erbjuder färdiga, branschanpassade appar. Om du inte redan tagit en titt på våra färdiga appar, så rekommenderar vi att du gör det.

Om vi inte kan erbjuda en färdig app som passar dina behov, bokar vi mer än gärna ett möte där vi lär känna varandra och som ger oss en övergripande bild av vad du behöver hjälp med att utveckla. Det kan vara allt ifrån en avgränsad liten app för en avdelning, till ett komplett system som ger stöd åt hela din affärsprocess.

Hur är det att samarbeta med oss?

Att genomföra ett projekt tillsammans med oss eller köpa en färdig applikation från PositionEtt ska kännas som att komma hem. För att den känslan ska infinna sig måste vi etablera en mycket nära relation med våra kunder. Du får som kund också en tydlig och personlig kontaktyta hos oss. När vi ska genomföra ett utvecklingsprojekt och bygga en skräddarsydd applikation, allokerar vi alltid minst två konsulter som är insatta i projektet och i dig som kund.

Det är vår kommunikation som är mest avgörande för en lyckad leverans. Därför lägger vi ner mycket energi på att rekrytera medarbetare som är kreativa, kommunikativa, noggranna och självgående. Vi har lyckats väldigt väl med det och har idag några av Sveriges skickligaste FileMaker- och webbutvecklare ombord.

"It takes two to tango!" Det stämmer så väl in på ett lyckat IT-projekt. Vi är beroende av att du som kund är beredd att ta på dig dansskorna och komma med ut på golvet för en svängom då och då. Du har branschkunskapen, koll på er verksamhet och på de processer som vi ska stödja med ett system. Utan våra kunders engagemang står vi själva på dansgolvet och det blir inte mycket till vals.

Vi ser fram emot ett framtida gott samarbete och välkommen hem!  


Jan K

Jan K

VD

08-545 870 59