Om PositionEtt

Sveriges ledande nischleverantör av tillämpningar baserade på FileMaker

 

FMdiplom

PositionEtt är ett konsult- och programföretag som vänder sig till mindre och medelstora företag och arbetsgrupper. Vi bygger dataprogram och står på fem ben - färdiga program, kundanpassade systemlösningar,  webbpublicering, hosting och utbildning. Våra kunder finns i många branscher, men de har en sak gemensamt - de förstår vikten av en IT-miljö som ger positiva effekter på deras affärer, omsättning och effektivitet.

Vår affärsidé är att bygga dataprogram till konkurrenskraftiga priser - vi har färdiga program, utvecklar kundanpassade lösningar och bygger system för webbpublicering.

FileMaker Pro

Vi arbetar för att vara det ledande företaget i Sverige för framtagning av systemlösningar baserade på FileMaker Pro. Vår spjutspetskompetens är att snabbt förstå kundens problemställning, rekommendera ett färdigt program eller utveckla ett anpassat, installera, utbilda och följa upp effekten.

Vår uppgift är att bygga bästa program som till lägsta pris ger våra kunder en affärsmässig fördel. Med våra lösningar får du kontakt med en erfaren konsult som kan ge rekommendationer som utvecklar ditt företag.

Framgångsrik IT

Framgångsrika företag har inte tur - de har tänkt rätt. Idag går det knappt att bli framgångsrik utan att ta ett ordentligt tag om informationsteknologin. Med ett anpassat program kan din organisation komma mycket längre än du tror.

PositionEtt AB har huvudkontor i Stockholm med lokalkontor Lidköping.