Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Vi är ett företag som arbetar mycket nära kunden. Våra medarbetare är därför nyckeln till vår framgång.

PositionEtt är väletablerat, har mycket gott renommé och har varit lönsamt under många år. Vi har branschanpassade program och skräddarsyr FileMaker-baserade system för PC, Mac, smartphones, tablets och Web.PROGRAMMERARE - Du med goda kunskaper i FileMaker Pro
Troligen arbetar du idag inom en organisation som har FileMaker som plattform och du är ansvarig för utveckling eller så är du egen konsult inom FileMaker.


WEBUTVECKLARE - Du med mycket goda kunskaper i PHP, SQL eller ASP
Allra helst ser vi att du har använt FileMaker som databas i dina webb-lösningar men det är inget krav. Du får även gärna ha intresse och talang för design och användargränssnitt.

Vill du arbeta med databasutveckling eller webbpublicering i intensiva och roliga projekt så kommer du att trivas hos oss.
 

Din Profil
Du får gärna ha utbildning inom systemvetenskap och programmering. Du kan även komma långt hos oss med det du lärt dig och kan inom databaser/webb genom hårt praktiskt arbete och lärande.

Du bör vara vetgirig, uthållig, fokuserad samt systematisk och strukturerad. En social ådra behövs för du kommer ha mycket kundkontakt. Du måste tycka om att lösa problem. Ett eget driv är ett stort plus för att själv kunna besluta om nästa steg i processer med dina kunder.

Som konsult hos oss har du ett starkt internt stöd från rutinerade konsultkolleger och ledning. Löpande intern utbildning sker med målet att klara det internationella certifieringsprovet som FileMakerutvecklare.

 

Vad vi gör
Våra uppdrag och kunder är mycket varierande fördelat hos både stora och små företag/organisationer inom många olika branscher. Vi skapar både skräddarsydda system och levererar färdiga branschanpassade program.

Om PositionEtt
Vi är ett företag med mycket bra stämning med glada arbetskamrater i fräscha lokaler på Vasagatan 52. Hos oss blir du inte bara en bricka inom en stor organisation, utan en viktig medarbetare på Positionett.

Du kan göra din röst hörd på företaget genom bl a årliga konferenser. Vi har ofta återkommande aktiviteter för all personal. Flera av våra medarbetare brukar få åka till USA på FileMaker Developer Conference för att förkovra och utbilda sig.


Välkommen med din ansökan till: jobb@positionett.se.