VD har ordet

PositionEtt - specialister på skräddarsydda affärssystem

Alla företag har en affärskärna - något som gör dem unika. En livsnerv. Något att arbeta för och leva av. Den processen är den viktigaste du har. Den måste skötas rätt och fås att växa.

Affärskärnan behöver ett stöd - den tid vi lever i är snabb och föränderlig. Tiden då papper och penna räckte går mot sitt slut. Dina affärer behöver ett IT-stöd om du skall lyckas. Konsten att förverkliga ett affärssystem är vi specialister på. Vårt jobb är att snabbt förstå din situation, använda vår erfarenhet och konstruera ett system som ger dig ett försprång mot dina konkurrenter. Vi ger dig mer för pengarna. Vårt sätt att använda moderna programmeringsverktyg ger dig låg investeringskostnad i kombination med hög funktionalitet. Dessutom kommer du uppleva en dynamik med förändrings- och utbyggnadsmöjligheter som du inte trodde var möjliga. Med en prislapp som ofta inte kommer i närheten av vad du befarar.

Svaret ligger i skärpan

Varför skall man ha ett specialutvecklat affärssystem? Varför kan man inte använda ordbehandlare och kalkylblad eller någon standardprodukt? Svaret ligger i skärpan. Du måste ha skarpa verktyg i ditt jobb. Datorn ska inte sinka dig - den skall hjälpa dig nå ditt mål. En duktig idrottsman eller kvinna använder inte standardutrustning som finns i varenda gathörn. De använder utrustning utvecklad speciellt för tävlingsgrenen. För att ligga på topp och komma i mål först i en värld där tiondelarna korar vinnaren.

Flygplan är formade för att övervinna luftmotstånd. Kirurgen opererar inte med en brödkniv. Alla behöver anpassade verktyg. Du också - du behöver anpassade program för dina datorer. I större utsträckning än du tror. Du behöver inte en stoppboll till dator som ställer korkade frågor varannan minut. Du behöver ett datorstöd anpassat till din affärer.

Släpp loss kraften

Ge oss en möjlighet att berätta vad vi kan göra för dig. Vi vet att chansen är mycket stor att du ansluter dig till vår kundskara av nöjda användare med system som fungerar år ut och år in utan krångel.

Vi har under de år vi byggt datasystem åt våra kunder samlat mycket erfarenhet. I vår bokhylla finns system färdiga till användning. System som tack vare den teknik vi använder går lätt att modifiera och komplettera för att passa dig. Låt oss ge ett par exempel på vad vi kan göra. Vi har byggt annonsbokningssystem för tidningsvärlden. Vi har byggt kundregister och säljstöd åt börsnoterade företag såväl som tidböcker och kalendrar åt museer. Vi vet att vi kan ge dig det affärsstöd du behöver till ett lågt pris.

Vi antar dina utmaningar. Vi tycker om att bygga bra datasystem. Vi gillar att arbeta med hur du som användare vill att datorn skall bete sig. Vi vill ge dig det bästa av det bästa. Välkommen att kontakta oss och att möta vår konsulter. Du kommer att möta personer som värnar om dig och vill arbeta med dig. Länge - i form av en nöjd kund.

Magnus Wilén
VD