P1 Annons

Den kompletta appen för mediaförsäljningVill du lämna det analoga och öka effektiviteten? P1 Annons levererar det säljstöd som krävs av säljbolag och medieägare. Sluta lägg tid på dubbelarbete i olika system. Frigör istället mer tid för försäljning. Ta bättre hand om era största kunder och öka merförsäljningen. Smidig och snabb orderläggning ger er korrekt orderflöde och fakturering. Aktivera färdiga integrationer med ett flertal ekonomi- och trafficsystem. Få kontroll på er affär genom ett rikt utbud av analys- och prognosfunktioner.

Annonsintäkter är en betydande del av en medieägares totala affär. Med en ökande konkurrens om medieköparna ställs allt högre krav på effektivare säljstöd och andra digitala verktyg.

Hur har ni det?

  • Jobbar ni i flera olika system som är dåligt integrerade?
  • Är dubbel- och till och med trippelregistrering av data en del av er vardag?
  • Måste ni använda drivor av Exceldokument för att få kontroll på försäljningen?
  • Saknar ni bra stöd för att mäta utfall mot budget utan dubbelarbete?
  • Blir det många ofta dubbletter i kundregistret?
  • Söker ni ett system för hela verksamheten?

Då är det P1 Annons ni söker!

P1 Annons

Appen P1 Annons ger er en total överblick över bokat och outnyttjat annonsutrymme, oavsett mediekanal. Systemet mäter utfall mot budget på flera nivåer. Säljstödet hanterar både annonsörer och mediebyråer. Det kan även integreras med ett flertal bokföringsprogram och affärssystem.

Era mediasäljare får en app helt anpassad för att effektivt kunna bearbeta kunder och prospekts.

Ledningen får full kontroll på budget, utfall, bokningsläge, nyckeltal och dessutom möjlighet att skräddarsy rapporter och exporter.

P1 Annons hanterar flera typer av mediakanaler som t ex print, digitalt, mobilt, rörligt, nyhetsbrev och events. Att skapa offerter och lägga order går mycket snabbt och smidigt. Ni kan boka flera olika produkter i en och samma order och får fullt stöd för mediabyråordrar.

Ett bra sätt för er att spara tid och resurser är att utnyttja de automatiserade flöden som P1 Annons erbjuder. Det är tillvalsfunktioner som till exempel automatiserar fakturering och överföring av underlag till ekonomisystem, traffic, statistik och rapporter.

Exempel på integrationer som vi erbjuder inom traffic och produktion: Cargo från Laidback Solutions, Picaflow   från Pica Point, Cross Advertise från Atex, Page Planner och News Pilot.

Inom ekonomiområdet finns möjlighet att aktivera integrationer med ekonomiprogram, däribland FortNox, Visma, Hogia, Scala, Microsoft Dynamics 365, Svea Ekonomi, PBK, Björn Lundén m.fl.

Vad kan P1 Annons ge er?

P1 Annons ger stöd till hela verksamheten: Sälj - Marknad - Ledning - Redaktion -  Produktion.

En app som vi kontinuerligt anpassar för nya behov i branschen. Trots att P1 Annons är ett nyckelfärdigt standardsystem, finns möjlighet att skräddarsy funktioner för er, till exempel genom unika integrationer och anpassade rapporter och utskrifter.

Nå er fulla potential med ett av marknadens ledande systemstöd - P1 Annons!

En erfaren leverantör - PositionEtt har levererat system till mediabranschen sedan 1997.

Verkar det här intressant för er?


Kontakta mig!


Kundcase

Earton Media

Full fart på säljet på Earton

Albinsson & Sjöberg

"Våra säljare kan inte leva utan P1 Annons!"

Västerås Tidning

”P1 Annons är vårt viktigaste säljverktyg”

Adviser

Allting går att sälja med P1 Annons


Fredrik Isaksson

Fredrik Isaksson

Försäljning

08-545 870 53


Mer om P1 Annons Våra appar