P1 Datakassa

Lättanvänd, snabb och mångsidig datakassa som kan installeras på både PC och Mac.P1 Datakassa, deklarerad och godkänd enligt kassalagen, är inte bara en datakassa för kontant försäljning i butik. Programmet erbjuder även ett komplett kund- och leverantörsregister, artikelregister och en stor mängd statistikfunktioner. Programmet har också stöd för kommissionsförsäljning, serviceorderhantering och beloppskopplad kontokortsterminal, samt fakturering. Du väljer vilken dator du vill ha. Vi levererar resten!

För dig som:

  • har en butik eller vill starta en och snabbt vill komma igång
  • vill sälja unika objekt på kommisson
  • själv vill välja vilken dator du vill använda i butiken
  • vill ha ett enkelt, men kompetent system som ger dig utförlig statistik och bokföringsrapporter
  • inte bara vill ha en kassa utan också ett kund- och faktureringssystem

Sluta leta! P1 Datakassa är appen för dig!

Enkel men mångsidig kassa

P1 Datakassa installeras på en PC eller en Mac och kopplas till kassalåda, streckkodsläsare, kvittokrivare och beloppskopplad kortterminal. Har du fler butiker kan vi även erbjuda serverdrift.

Appen har stöd för butiksförsäljning, hantering av kunder, ordrar, leverantörer, artiklar, kommissionsförsäljning, serviceordrar och även inbyggd fakturering. In och utflödet av varor förenklas av såväl inventerings- som beställningsfunktioner. Vid varuleverans använder du den smidiga inleveransfunktionen: scanna streckkoden, ange antal - klart.

Kommissionsförsäljning

Den cirkulära ekonomin är här för att stanna. P1 Datakassa hjälper dig som vill sälja begagnade varor vidare, och håller reda på såväl kommissionsmoms som vinstmarginalbeskattning.

Orderfunktion

Säljer du varor som inte finns på lager och måste beställas? Skapa en order på kunden, beställ från leverantören, meddela kunden via SMS när varan kommit, ta betalt i butiken när kunden kommer för att hämta eller skapa och skicka en faktura.

Reparationstjänster & serviceorder

Reparerar eller servar du dina kunders produkter? Det kan du hantera med den inbyggda serviceorderfunktionen. Den passar utmärkt för verkstäder eller juvelerare som t ex lagar och utför service på bilar, cyklar eller smycken.

Bokföring, statistik och ekonomi

När det kommer till bokföring och momsrapporter finns ett flertal överskådliga rapporter där försäljningen är färdigkonterad. Dessa rapporter eller bokföringsverifikat registreras på sedvanligt vis i ditt bokföringssystem. P1 Datakassa har även inbyggt stöd för export av SIE4-filer samt integration med FortNox ekonomisystem.

Du kan göra allsköns analyser av verksamheten med hjälp av den lättillgängliga statistikfunktionen. I P1 Datakassa finns ett åttiotal färdiga rapporter och även ett dynamiskt analysverktyg, samt möjligheten att lägga in och följa dina egna nyckeltal.

Vad kan P1 Datakassa ge dig?

  • En välutvecklad app för butiksförsäljning
  • Stöd för kommissionsförsäljning
  • Stöd för att arbeta med försäljning av service- och reparationstjänster
  • Kassasystem, kunder, leverantörer, artiklar och fakturering i samma app
  • Ett program med dynamiska inställningar och kontinuerlig utveckling med fokus på kundnytta.


Verkar det här intressant för er?
Kontakta mig!


Fredrik Isaksson

Säljare

08-545 870 53


Mer om P1 Datakassa Våra appar