P1 Search

Rekryteringssystem med webbannonsering och sökbar CV-databas för rekrytering av chefer, ledare och specialisterEtt av marknadens ledande rekryteringsverktyg för kandidathantering, rekrytering och search med fullt stöd för GDPR. Främst avsett för executive search men även för större organisationer med rekryteringsfunktion. Systemet är snabbt, mobilt, användarvänligt och ger stöd i försäljningsfasen samt hela vägen genom research, annonsering och rekrytering.

Söker ni ett system anpassat för rekrytering av chefer och specialister?

 • Söker ni en rekryteringsapp för Mac eller PC, som hanterar både kunder, uppdrag och kandidater?
 • Behöver era researchers ett anpassat verktyg för att lyckas bättre med sitt arbete?
 • Vill ni kunna hitta rätt bland alla CV-dokument och kandidater?
 • Skulle ni vilja öppna upp för kandidater att registrera och uppdatera sin profil via webben?
 • Vill ni bli mer mobila i ert dagliga arbete?

P1 Search

I P1 Search har ni alla kandidater som ni valt att registrera, eller som själva har lagt in sin profil och CV via er webb. All information som läggs in i appen är sökbar - kandidater, kunder, uppdrag, dokument. Ni lägger själva upp era kunder, prospekts och uppdrag, förbereder och skapar offerter, samt fakturerar färdiga rekryteringar. Om ni väljer att jobba med annonsrekrytering, finns ett färdigt stöd för att publicera annonser med text och bild, på er hemsida.

Det går även att t ex söka en viss person och ringa eller e-posta direkt från mobilappen. Arbeta med kategorisering och göra noteringar på ansökningar. Läs CVn. Håll koll på vilka som skall kontaktas. Det är en del av vad man kan göra i mobilappen, när man är på resande fot och inte har tillgång till datorn.

Spara era originaldokument direkt i appen; CV-filer och personliga brev, uppdragsbeskrivning, avtal och offerter. All text i alla dokument är sökbar.

Det finns ett praktiskt verktyg i P1 Search för att tillämpa GDPR. Alla personuppgifter har en laglig grund och begränsad registreringsperiod. Inför gallring av personuppgifter, kan ni kommunicera via e-post med kandidater om de önskar fortsätta vara registrerade.

Kommunikation & Presentation

Vi har skapat ett webbfönster i P1 Search som visar upp information från kandidatens sida på LinkedIn.

Om ni vill slippa att hantera ansökningar via e-post, kan ni istället använde en anpassad formulärsfunktion på er hemsida där kandidater spontant skapar en profil eller ansöker en specifik tjänst. All inlagd information landar i P1 Search och blir direkt sökbar. Även original-CV och personliga brev lagras. Med sitt LInkedIN-konto eller valt användarnamn och lösenord kan kandidaterna när som helst logga in och uppdatera sin profil.

Ni kan kommunicera med kandidater via gruppmail. Skapa färdiga mallar för utgående mail men behåll ett personligt tilltal. All utgående e-post sparas.

Det finns möjlighet att skapa era egna anpassade mallar, som hämtar data ur P1 Search, till exempel kandidatpresentation i såväl Word som PDF-format. Med hjälp av färdiga kategorier kan ni också ställa upp kandidater i long list och short list.

Vad kan P1 Search ge er?

 • Ett verktyg som stödjer alla delar i rekryteringsprocessen.
 • Gemensam överblick och kontroll över era uppdrag, kandidater och flöden.
 • Snabbare rekryteringsprocesser.
 • Säker hantering av personuppgifter.
 • Förenklat researcharbete genom möjlighet till webbansökningar.
 • Obegränsade sökmöjligheter.
 • Ett lättillgängligt program med kontinuerlig utveckling och fokus på kundnytta.


Verkar det här intressant för er?

Kontakta mig!Kundcase

PeakSearch

Hitta rätt kandidat med P1 Search


Anders Stafverfeldt

Anders Stafverfeldt

Försäljning

08-545 870 60


Mer om P1 Search Våra appar