P1 Prenumeration

 


P1 Prenumeration


Hantera era prenumeranter smidigt

 

Vill du ha ett eget fungerande prenumerationssystem?

Har ni era prenumeranter i Excel eller i ett egenskapat system som inte riktigt fungerar eller räcker till? Är prenumerationshanteringen utlagd på entreprenad och börjar kännas dyr eller opersonlig? Vill du få bättre kontroll? Vill du enkelt kunna söka och hitta i ditt prenumerationssystem? Svarar du ja på en eller flera av dessa frågor är P1 Prenumeration systemet för dig. Det är ett mycket moget system med många år på marknaden och helt anpassat för all hantering kring prenumerationer.

 

I Stora drag

P1 Prenumeration är ett komplett system för egen hantering av prenumeranter, prenumerationer, all tillhörandefakturering och ekonomi. Systemet hanterar obegränsat antal förlag och tidskrifter. En prenumerant förekommer bara en gång i systemet men kan prenumerera på flera olika tidskrifter. Systemet skapar avier/fakturor med OCR. Läs enkelt in betalningsfiler som laddar ner från banken så erhåller prenumeranter sina tidskrifts-nummer.

Det går även att koppla på en PrenWebb. Där kan man antingen ha inloggning för att som prenumerant kunna uppdatera sina kontaktuppgifter, teckna nya prenumerationer eller avsluta. Det går också att koppla på webbformulär utan inloggning där nya prenumeranter kan teckna nya prenumerationer. Om ni vill att era kunder skall kunna betala med kort på webben så har vi även lösning för det.

Läs mer om P1 Prenumeration här

Intresserad?

Slå oss en signal eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.

 

Vill du veta mer om någon av våra program eller tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig. * = Obligatorisk uppgift