P1 Prenumeration

 


P1 Prenumeration


Både system och tjänster

 

Egen prenhantering, hjälp av oss eller en kombo?

Har ni era prenumeranter i Excel eller i ett egenskapat system som inte riktigt fungerar eller räcker till? Är prenumerationshanteringen utlagd på entreprenad och börjar kännas dyr eller opersonlig? Vill du få bättre kontroll? Vill du enkelt kunna söka och hitta i ditt prenumerationssystem? Svarar du ja på en eller flera av dessa frågor är P1 Prenumeration systemet för dig.

Ni kan antingen sköta all hantering och kundtjänst själva, låta oss ta hand om allt eller att vi delar upp arbetet.

 

I Stora drag

P1 Prenumeration är ett komplett system för hantering av prenumeranter, prenumerationer, all tillhörande fakturering och ekonomi. Systemet hanterar obegränsat antal förlag och tidskrifter. En prenumerant förekommer bara en gång i systemet men kan prenumerera på flera olika tidskrifter. Systemet skapar avier/fakturor med OCR. Läs enkelt in betalningsfiler från banken så erhåller prenumeranter sina tidskrifts-nummer eller sin period.

PrenWebb med betalvägg
Via PrenWebben kan nya kunder teckna prenumerationer och betala via kort, återkommande dragning på kort, via Swish eller mot faktura. Befintliga prenumeranter kan logga in och se sina fakturor, uppdatera sina kontaktuppgifter, teckna nya eller hantera sina prenumerationer.

E-tidning och inloggning på er hemsida
Om ni har en digital tidning eller en digital version av tidningen så har vi stöd för periodbaserade prenumerationer. Vi har färdiga integrationer mot Prenly och inloggning mot Wordpress för att kunna läsa låsta artiklar.


Läs mer om P1 Prenumeration här

Intresserad?

Slå oss en signal eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.

 

Vill du veta mer om någon av våra program eller tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig. * = Obligatorisk uppgift