Butiker & Affärer

Har du en butik, affär eller annan försäljning över disk?

Detaljhandeln i Sverige och resten av världen är en stor och viktig kugge i den stora komplexa maskinen som kallas världsekonomi. Det är en tuff bransch med hård konkurrens och att öppna en ny butik innebär stora risker och startkapital.

Ett bra sätt att trygga sin investering är att från start få bra kontroll på lagervärde, omsättning, lönsamhet, svinn, eventuella säsongsfluktuationer på olika varor för att optimera lagret och mycket mer. Den här kontrollen kan du få på mer eller mindre omständligt vis. Det absolut smidigaste sättet är att investera i ett stabilt, välutvecklat och moget datakassa-program som du installerar på en vanlig PC eller Mac.
Som du säkert känner till är nästan hela branschen nu också ålagd att följa en ny kassalag, som ytterligare talar för att du satsar på ett riktigt datakassaprogram som är deklarerat hos och godkänt av Skattemyndigheten.
Vi har det programmet.

P1 Datakassa

Helt integrerad modul till Blå Boken eller fristående datakassaprogram

P1 Datakassa är tillverkardeklarerad enligt nya kassalagen som träder i kraft 1 januari 2010. Det är en lättarbetad datakassa med kund-, leverantörs- och artikelregister. Kassan installeras på en PC eller en Mac och kopplas till kassalåda och snabb termoskrivare. Statistikfunktionen för försäljningsanalys är väl utbyggd. Helt integrerad kortläsare till både PC och Mac kan vi också erbjuda.
P1 Datakassa