Föreningar

Föreningsliv skall vara roligt!

Att driva en förening innebär ofta en väldig massa administrativt arbete. Det kan vara allt ifrån att hjälpa medlemmarna med olika juridiska frågor till att erbjuda kvalificerade kurser och fortbildning. Det finns oftast också en eller fler medlemspublikationer som medlemmarna ska få eller prenumerera på.

Detta sammantaget ställer väldigt höga krav på de databasprogram en förening behöver. Vi har genom många års erfarenhet av att leverera effektiva programlösningar till föreningar och medlemsorganisationer, skaffat oss en gedigen kunskap och förståelse för de behov av administrativa stöd som finns bland landets föreningar. Och du. Det ska ju vara lustfullt och roligt att driva en förening och svår administration är inte roligt utan rätt verktyg.

Vi har verktyget för er!

P1 Medlem

Komplett medlemssystem för all administration av föreningsmedlemmar

Driver ni en förening eller organisation och har ett bemannat kansli med minst 1 000 st anslutna medlemmar? Då är P1 Medlem ett helt perfekt system för er!

Fungerar både på PC & Mac.
P1 Medlem
 

P1 Medlem Light

Ett litet smart medlemsregister för klubbar och föreningar

P1 Medlem Light passar för er som har en mindre förening där det oftast bara är en person som sköter medlemsregistret.  Fungerar både på PC & Mac.
P1 Medlem Light