Förlag & Tidningar

System för hela förlaget!

Förlagsbranschen med fokus på månads- och veckomagasin är den bransch vi jobbat med allra längst. Första leveransen av programmet P1 Annonsskedde redan 1997. P1 Prenumeration levererades några år senare vid sekelskiftet. Under åren har vi skaffat oss en djup och gedigen kunskap och förståelse för din bransch.

De senaste åren har vi också fått möjligheten att följa utvecklingen av nya media och att anpassa våra program för att stödja annonsförsäljning inom det nya segmentet. Det gäller även vårt andra större program som vänder sig till er bransch, P1 Prenumeration. Det programmet har utrustats med väldigt många nya och moderna finesser de senaste två åren. Det har vi våra enormt duktiga kunder att tacka för.
Med alla de system som vi och vår samarbetspartner erbjuder till magasinförlagsbranschen, vill vi gärna slå oss för bröstet och påstå att vi (nästan) kan erbjuda system som täcker in förlagets alla processer.

P1 Annons

Det kompletta annonsbokningssystemet.

Ett affärssystem helt anpassat för annonsförsäljning och annonsbokning med bl a komplett säljstöd, ekonomifunktioner och rapportgenerator. Fungerar både på PC & Mac.
P1 Annons

P1 Prenumeration

Ta eget grepp om era prenumeranter!
P1 Prenumeration

P1 Redaktion

Ge redaktionerna kontroll över annonsbokningsläget på just deras tidningar
P1 Redaktion

 

Samarbetspartner

Produktion, dummyhantering och utskjutning

Vi har ofta fått frågan om vi levererar verktyg för produktion av annonser, utskjutning och dummyhantering. På PositionEtt har vi dock en filosofi att hålla oss till vår kärnverksamhet och leverera det vi är allra bäst på och istället liera oss med duktiga leverantörer där saknar kompetens. Nu har vi sedan en tid ett samarbete med Scoop Publishware som är specialiserade på just verktyg för produktion, dummyhantering och utskjutning. Besök gärna deras hemsida via länken nedan och läs mer.
Scoop Publishware