Juvelerare

Allt är inte guld som glimmar!

Nej, det är inte bara guld och gröna skogar för landets juvelerare som man kan tro. Det finns en tråkig administrativ vardag där bakom de gnistrande montrarna. Dessutom drabbas juvelerarna av samma kassalag som alla andra butiker.

Vi har av någon outgrundlig anledning lyckats attrahera ett antal juvelerare och guldsmeder att vända sig till oss som leverantörer av deras kassasystem. Det kan bero på att vårt datakassaprogram är både moget och välutrustat. Vi har till och med en specialfunktion för att hantera serviceordrar i systemet. Perfekt när man utför olika typer av arbeten åt kunder. Det finns nu även en funktion för guldberäkning inbyggd i P1 Datakassa. Så behöver du ett nytt kassasystem i dessa lagtider, tveka inte att klicka vidare på länken nedan och läs mer.

P1 Datakassa

P1 Datakassa är en lättarbetad datakassa med kund-, leverantörs- och artikelregister. Kassan installeras på en PC eller en Mac och kopplas till kassalåda och snabb termoskrivare. Statistikfunktionen för försäljningsanalys är väl utbyggd.
P1 Datakassa