Modellagenturer

Förmedlar du fotomodeller?

Det här är en riktigt spännande och rolig bransch. Att professionellt förmedla fotomodeller och manekänger av alla de slag och kön. Få anar dock hur mycket administration och turer fram och åter det krävs för att boka fem modeller till ett vanligt fotojobb.

För några år sedan kom vi i kontakt med Mikas modellagentur och började bygga upp ett projekthanteringssystem på engelska, helt skräddarsytt för den här branschen och Mikas processer. Idag några år senare skulle de inte klara sig länge utan systemet. Hela verksamheten hanteras i detta fantastiska program. Självklart är det människorna som sitter vid datorerna som skapar det mesta av framgången, men vi vill gärna vara med på ett hörn och slå oss för bröstet också.
Det här är ännu inte ett paketerat branschsystem, men vi tillsammans med Mika har för avsikt att erbjuda systemet till andra intresserade agenturer, både inom och utom landets gränser.

Om ni är i behov av system för att stödja liknande verksamhet är du dock välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi mer än gärna till.
Kontakta oss