Museer

Museer. Litet som stort

1998 ersatte vi bokningsliggaren "Blå Boken" från Esselte för Hallwylska museet med en datorbaserad version byggd i FileMaker. Det skulle visa sig vara starten på ett mycket framgångsrikt och långvarigt samarbete med några av Sveriges största OCH minsta museer.

Bedriver man idag museal verksamhet och sonderar marknaden för branschanpassade boknings- och affärssystem är det ett naturligt val att ta med Blå Boken från PositionEtt i urvalet. Vi har en mycket gedigen kunskap om den här branschen och vet vad som är viktigt när ni ska välja nytt system. Vi rekommenderar följande program för dig som jobbar på museum.

Blå Boken

Det kompletta bokningssystemet.

Ett affärssystem helt anpassat för bokning av guidade visningar, evenemang, lokaler, fritidsboende, båtar m.m. Fungerar både på PC & Mac.
P1 Blå Boken

P1 Datakassa

Helt integrerad modul till Blå Boken eller fristående datakassaprogram.
P1 Datakassa är en lättarbetad datakassa med kund-, leverantörs- och artikelregister. Kassan installeras på en PC eller en Mac och kopplas till kassalåda och snabb termoskrivare. Statistikfunktionen för försäljningsanalys är väl utbyggd.
P1 Datakassa

P1 Diarium

Museer sysslar allt som oftast med myndighetsutövning. Vi erbjuder ett enkelt och smidigt diariesystem som nu även hanterar kopplade dokument och helt e-postbaserade ärenden och skriftväxlingar.
P1 Diarium

P1 Samlingar

Ett webbaserat system där ni internt kan administrera och hantera era samlingar. För er publik kan ni publicera alla eller de föremål ni väljer ut med bild och utvald information direkt på webben.
P1 Samlingar