Visningsverksamheter

Har du något att visa upp?

Visningsverksamhet är en bransch som inte bara innefattar alla museum i vårt avlånga land. Vi har stora välkända företag som erbjuder guidade visningar i sina anläggningar, våra flygplatser och framförallt den största, Arlanda som har en strid ström av besökare som vill se hur det fungerar bakom kulisserna när vi är ute och reser. Sen har vi en stor del av branschen som handlar om renodlad uthyrning av lokaler för fest, seminarier, konferenser med mera.

Som programleverantör rör vi oss idag inom alla delar av denna jättebransch. För dig som har något intressant att visa, så intressant att du till och med kan ta betalt för att visa det. Rekommenderar vi följande system.

Blå Boken

Det kompletta bokningssystemet.

Ett affärssystem helt anpassat för bokning av guidade visningar, evenemang, lokaler, fritidsboende, båtar m.m. Fungerar både på PC & Mac.
Blå Boken

P1 Datakassa

Helt integrerad modul till Blå Boken eller fristående datakassaprogram

P1 Datakassa är en lättarbetad datakassa med kund-, leverantörs- och artikelregister. Kassan installeras på en PC eller en Mac och kopplas till kassalåda och snabb termoskrivare. Statistikfunktionen för försäljningsanalys är väl utbyggd.
P1 Datakassa

P1 Samlingar

Ett web-baserat system där ni kan lägga upp och publicera era samlingar, bildarkiv och föremål.
P1 Samlingar