P1 Redaktion

P1 Redaktion

Planeringsverktyg för redaktioner

Större förlag har ofta många titlar eller websiter och därmed flera redaktioner. För att redaktionerna ska kunna planera utskjutningen och volymen på sitt redaktionella innehåll är det viktigt att de hela tiden har tillgång till uppdaterad information om bokat annonsutrymme. I de flesta fall är inte redaktionerna intresserade av informationen i annonsbokningssystemet annat än just det aktuella bokningsläget. Därför har vi skapat ett webbaserat gränssnitt där medarbetarna på respektive redaktion kan söka fram bokningsinformation för just deras titlar. Informationen hämtas i realtid från vårt annonsbokningssystem P1 Annonsbokning.

Ett annat viktigt arbete som redaktionen utför, ofta i samråd med produktionsavdelningen, är att grovplanera utrymmet i tidningen. En del kallar det för dummyhantering. För de mindre förlag vi har som kunder räcker det ofta med fristående lösning som inte har någon koppling mot annonsbokningssystemet. Vi har tagit fram just en sådan fristående webbaserad lösning som vi kallar för P1 Dummy. Här nedan ser du en skärmdump från P1 Dummy. Vill du veta mer och kanske få en demonstration av P1 Dummy kontakta oss!

Exempel från P1 Dummy
Dummyhantering

Samarbetspartner

För dig som har behov av ännu vassare verktyg

Om inte vårt enkla verktyg för dummyhantering och planering räcker till för dina behov, har vi inlett ett samarbete med Scoop Publishware. Här hittar du garanterat de verktyg du behöver för planering och utskjutning. Vi kan självklart koppla ihop P1 Annonsbokning med Scoops utskjutningsverktyg Scoop Publishware.

Vill du veta mer om någon av våra program eller tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig. * = Obligatorisk uppgift