Search beskrivning

 


P1 Search


Rekryteringssystem med hantering av kunder, rekryteringsuppdrag och kandidater.

 

Några korta om rekryteringsverktyget P1 Search

• Du har tillgång till ett säljstöd för att hantera och bearbeta kunder
• Du startar uppdrag kopplat till dina kunder
• Till uppdrag kopplar du kandidater eller får in ansökningar från webben
• Du kan se all data kring dina uppdragskopplade kandidater
• Gör smarta märkningar av dina kandidater
• Searcha kandidater via fri sökning på all inlagd data och allt dokumentinehåll
• Snabbsök eller använd filtreringsfunktionen för mer specifika sökningar
• Fullt stöd för GDPR
• Håll koll över vilka du skall återkomma till eller ha möten med
• Se kandidatens LinkeIn-sida live i systemet
• Ta ut olika rapporter, statistik och listor
• Fakturera och få betalt

Personer

Här har du alla kandidater lagrade som antingen sökt en viss tjänst som annonserats ut eller spontanister som gjort en webb-registrering för att finnas i er CV-databas. Om ni har ett search-uppdrag registrerar ni själva in uppgifter om de kandidater som ni vaskar fram. Du kan söka på all information som finns registrerat om kandidaterna. T ex ålder, geografisk tillhörighet, tidigare anställningar, utbildningar, branscherfarenhet... Även det som står i alla CV-texter i bilagda dokument går utmärkt att söka på.

Dataskydd / GDPR

I P1 Search stämplas varje registrerad person med den lagliga grund som ni åberopar och vilken tidsperiod som personuppgifterna sparas. Det är enkelt att söka fram de som utgångna och man kan enkelt massmärka personuppgifter med laglig grund. Om någon vill läsa vad ni lagrat om dem tar ni ut en sammanställning och mailar som en PDF.    

Kandidatens Webbplats

Vi har skapat ett webb-fönster i P1 Search som visar upp information från t ex LinkedIn en blog eller egen hemsida. Se hur t ex LinkedIn visas HÄR!

Kunder och prospects

Både kunder och prospekts hanteras i systemets säljstödsdel. Du kan dokumentera både på person- och organisationsnivå. Gemensam återkomstfunktion finns för både kundkontakter, prospekts och kandidater. Dokument som offerter, avtal och uppdragsbeskrivningar sparas direkt i systemet.

Uppdrag

I den här delen av systemet skapar du rekryteringsuppdrag som kopplas till din kund. Till varje uppdrag kan du sedan koppla framsöka kandidater och få en kandidatlista. Här lägger du även in och beskriver era annonsuppdrag som direkt visas på er hemsida om ni använder WebbSlussen.

 

Fakturering

Du kan skapa fakturor direkt från kunden eller från uppdrag. Ladda skrivaren med blanka papper så skapar P1 Search färdiga fakturor med din logga, sidfot med företagsuppgifter och fakturainformation. Det finns även ett artikelregister där du kan lägga upp dina vanligaste tjänster eller produkter som du fakturerar. Håll kontroll över dina betalningar med kundreskontran.

Grupper

Med gruppfunktionen kan du spara sökningar och möjliggöra grovsorteringar. Slutligen kopplar du ett urval av kandidater från gruppen till ett uppdrag. Här kan du t ex ha sparade sökningar över personer som du vill ha extra koll på.

Dokumenthantering

Du kan spara originaldokument (Word, Excel, PDF m fl) direkt i systemet. Dessa kan placeras på Kunder under Uppdrag eller på Kandidater. Alla text i alla dokument blir sökbar.

Websluss

Vi skapar en anpassad formulärsfunktion på er hemsida där kandidater enkelt ansöker genom att registrera sina grunduppgifter, samt bifogar CV-dokument och övrig information. All inlagd information hamnar direkt i P1 Search och blir direkt sökbar. Även original-CV'n och personliga brev överförs. Du slipper ansökningar via e-post. Med sina användarnamn och lösenord kan kandidaterna när som helst logga in och uppdatera sin CV-data.

Gruppmail

Gruppmail är en mycket vital del av P1 Search. Oavsett om du arbetar med en större grupp eller ett mindre urval kandidater kopplade till ett uppdrag, kan du alltid kommunicera via gruppmail. Du kan skapa färdiga mall-mail och alla skickade mail sparas i systemet.

Utskrifter

Det finns en mängd olika utskrifter och rapporter. T ex olika typer av kandidatlistor och CV-utskrifter som ni vill kunna presentera för era kunder. Du kan skriva ut på din skrivare eller som PDF om du vill eposta din utskrift. Nu finns även möjlighet att få era egna anpassade Wordmallar som hämtar data ur P1 Search.

 

Allmänt

P1 Search är byggt i FileMaker. Mjukvara för era användare ingår i vår leverans. Oftast driftar vi systemet på någon av våra servrar. Det innebär att era användare når systemet oavsett var de befinner sig bara de har tillgång till internet. Den stora fördelen med P1 Search är att det är ett helhetssystem för rekrytering och searcharbete. Det stödjer fullt ut de arbetsprocesser som utförs vid rekryteringsarbete.

Vill du veta mer om någon av våra program eller tjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig. * = Obligatorisk uppgift