FileMaker WebDirect 15

FileMaker WebDirect 15

Innovativ webbteknik för alla

Kombinera kraften i ett datorprogram med webbläsarens enkelhet för att hantera och dela verksamhetsinformation. FileMaker WebDirect är en innovativ webbteknik som kör FileMaker-appar direkt i en webbläsare, ingen webbprogrammering krävs.

Med FileMaker WebDirect behöver du inte använda kodningsverktyg som PHP, HTML5, CSS eller JavaScript för att skapa stabila lösningar för webben. Allt du behöver är dina befintliga FileMaker-kunskaper, så kan du gå från att skapa en app till att göra den tillgänglig i en webbläsare på bara några klick.

Upplev kraften i FileMaker i en webbläsare

Använd FileMaker WebDirect för att köra dina företagsanpassade appar i en webbläsare på en dator, surfplatta eller i en mobiltelefon.

Stabila funktioner – Använd teman, stilar, diagram, menyer med mera. Du kan till och med dra och släppa innehåll i containerfält.

Responsiv design – Du får funktionerna som du använder mest nära till hands. Menyobjekt fälls automatiskt in och ut i logiska grupper i och med att skärmstorleken ändras när du byter mellan en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Stöd för FileMaker-funktioner – Välbekanta funktioner som portaler, flikkontroller, snabbsökning och webbvisare fungerar med FileMaker WebDirect.

Automatiserade processer – Aktivera scripts och scripttriggers, beräkningar och villkorlig formatering för att verifiera data och effektivisera arbetsflödet.

Uppdateringar direkt – Få omedelbar tillgång till ändringar i data eller i appen. Du behöver inte ens uppdatera webbsidan.

FileMaker WebDirect i praktiken

FileMaker WebDirect är ett perfekt alternativ om du inte vill installera eller underhålla programvara lokalt. Det är bra när du arbetar med team på andra kontor så att du enkelt kan dela information. Använd till exempel FileMaker WebDirect för att samla in information på ett säkert sätt (till exempel statusuppdateringar, evenemangsanmälningar, feedbackformulär m.m.) från kollegor och medarbetare som är geografiskt utspridda.

Komma igång
Det går snabbt och enkelt att komma igång med FileMaker WebDirect:

1. Skapa en app som är skräddarsydd för en webbläsare med FileMaker Pro. Du kan även börja med en av många webblayouter i de färdiga lösningar som medföljer FileMaker Pro.

2. Aktivera FileMaker WebDirect-åtkomst till din företagsanpassade app genom att välja Delning i Arkiv-menyn.

3. Ladda upp appen till FileMaker Server 15.

4. Öppna din app från en webbläsare med användaranslutningar.