FileMaker WebDirect 16

 FileMaker WebDirect 16

Använd FileMaker WebDirect för att köra dina anpassade appar i en webbläsare på en dator, surfplatta eller i en mobiltelefon.

 


 

Stabila funktioner – Använd teman, stilar, diagram, menyer med mera. Du kan till och med dra och släppa innehåll i containerfält.

Responsiv design – Du får funktionerna som du använder mest nära till hands. Menyobjekt fälls automatiskt in och ut i logiska grupper i och med att skärmstorleken ändras när du byter mellan en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Nyhet! Skalbarhet – koppla samman ännu fler teammedlemmar samtidigt via en webbläsare. FileMaker WebDirect har nu stöd för upp till 500 användare

Stöd för FileMaker-funktioner – Välbekanta funktioner som portaler, flikkontroller, snabbsökning och webbvisare fungerar med FileMaker WebDirect.

Automatiserade processer – Aktivera scripts och scripttriggers, beräkningar och villkorlig formatering för att verifiera data och effektivisera arbetsflödet.

Uppdateringar direkt – Få omedelbar tillgång till ändringar i data eller i appen. Du behöver inte ens uppdatera webbsidan.

Läs mer här