Tjänster

Våra tjänster

 

P1skylt

PositionEtt har lång erfarenhet av att skräddarsy och förädla affärskritiska administrativa program och appar. Vi är medlemmar i FileMaker Business Alliance på högsta Platinum-nivån! Just nu har vi nio certifierade utvecklare i FileMaker 16 och sju st i FileMaker 15. Vårt fokus ligger på färdiga program, FileMaker- och webbutveckling. Vi har konsulterat i mängder av branscher för både mindre, medelstora och en del riktigt stora företag. Vår devis är att datorn ska hjälpa - inte stjälpa eller sinka dig! Alla behöver skarpa anpassade verktyg - speciellt du som använder datorn som ditt arbetsverktyg.

Konsulttjänster i FileMaker

När traditionella stora databaser blir för dyra, eller inte kommer i mål tillräckligt snabbt, bygger vi skräddarsydda lösningar som skapar ordning och reda i din organisation. En bråkdel av kostnaden och snabb leverans. Du kanske har börjat bygga själv och vill få hjälp att komma vidare? Eller kanske har du en idé som går att lösa med en databaslösning? Ett anpassat program får ditt företag att växa.

Webblösningar med FileMaker

När du dynamiskt vill publicera information från din databas på webben har vi både kunskap och driftsmiljö för att kunna hjälpa dig. Vill du samla in data till din databas via anmälningsformulär eller beställningslösningar via webben kan vi det också. Oftast använder vi PHP eller Lasso Professional för att via webben kommunicera med FileMaker eller MySQL. Ibland löser vi det med JSON, XML och XSLT eller FileMaker WebDirect - FileMakers inbyggda webbpublicering.

Hosting & Drift av FileMaker

Har ni verksamhet på flera orter eller i olika länder kan ni med fördel drifta ert FileMaker-system hos oss. Även alla våra program som vi erbjuder kan driftas på våra nya snabba servrar. Det innebär att ni kan arbeta i ert system oavsett var ni befinner er bara ni har FileMaker installerat på era användardatorer och tillgång till internet. Ni slipper investera i kostsam serverdator och serverprogramvara. Inte heller behöver ni tänka på serverunderhåll, backup-rutiner eller framtida serveruppgraderingar.

Utbildningar & Kurser

Våra kurser vänder sig till såväl nybörjare som avancerade användare av FileMaker Pro. Dels har vi schemalagda utbildningar för dig som vill lära dig att programmera i FileMaker vars syfte är att rikta sig till en större målgrupp. Om du har ett eget system byggt i FileMaker erbjuder vi AdWise. Det är en mycket effektiv kombination av både utveckling och utbildning i ditt eget system tillsammans. Du som är användare av någon av våra program kan också utnyttja AdWise eller boka en egen användarutbildning på ert företag. Din lärare är en av våra FileMakercertifierade konsulter som själv jobbar aktivt med utveckling av kundanpassade system.